Hoe vaak moet ik de airco onderhouden?

Het is verstandig je airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen.

Wie doet de plaatsing van de airco’s?

Professionele en efficiënte plaatsing van airco’s gebeurd door ons team van professionals met jarenlange ervaring.

Welke airco’s plaatsen jullie?

Wij werken bij Airco Twente uitsluitend met Mitsubishi airco’s. Dit betekent dat u alle belangrijke functionaliteiten krijgt, zoals koelen, verwarmen, ontvochtigen en zuiveren. Onze airconditioners reinigen en zuiveren de lucht. Het zeeft als het ware de deeltjes waar u allergisch voor kunt zijn, onaangename geuren en dampen die de lucht kunnen vervuilen.

De airco van mijn auto is defect, kunnen jullie helpen?

Werkt de airco van uw auto niet meer of zijn er tekenen van mankementen? Geen nood; Airco Twente is al jarenlang specialist in het repareren en vervangen van auto airco’s. In onze uitgebreide werkplaats in Hengelo kunnen wij uw airco snel en vakkundig repareren.

Kan ik mijn airco bedienen per app?

Jazeker, u kunt bij de aanschaf van een aanvullende Wi-Fi module ook uw airco bedienen op afstand met uw smartphone of tablet.

Komen jullie langs voor ik een airco aanschaf?

Weet u niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem! Wij komen kosteloos bij u langs om uw situatie te bezichtigen. U ontvangt dan ter plekke een prijsindicatie voor de aanschaf en montage van uw airco.

Moet mijn airco gevuld worden?

Jazeker! Airco werkt namelijk op Freon gas. Uw airco dient officieel elk jaar gecontroleerd te worden op de vulling. Wij verzorgen indien noodzakelijk de vulling. U dient door een F-gas gecertificeerde monteur geholpen te worden. Airco Twente beschikt over deze certificering.

Verzorgen jullie ook onderhoud?

Jazeker, wij verzorgen indien gewenst ook de onderhoud van uw aircosysteem. Bij het aanschaffen van een nieuwe airco krijgt u standaard 2 jaar garantie. Kiest u voor onderhoud bij Airco Twente, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op uw systeem. Heeft u geen airco systeem bij ons aangeschaft maar wenst u wel professioneel onderhoud? Ook dan kunnen wij u volledig ontzorgen.

Wat is de levertijd van een airco?

De levertijd verschild en is afhankelijk van het seizoen. Zo heeft u bijvoorbeeld vorig jaar kunnen ervaren dat airco’s moeizaam verkrijgbaar waren. Bij Airco Twente hebben wij vaste leveranciers die snel kunnen leveren. Een gemiddelde airco kan al binnen 3 á 4 weken geleverd zijn. Ons flexibele team kan vervolgens snel bij u aan de slag om u te voorzien van een professionele installatie.

Wat kost een airco inclusief plaatsing?

Het aanschaffen en plaatsen van een airco heeft altijd een andere prijs. Elke situatie en woning is verschillend, daarom bieden wij altijd een passende en betaalbare oplossing op basis van de kamer / woning / situatie en uw wensen. Het plaatsen van een aircosysteem voor een gemiddelde slaapkamer kan al vanaf: €1.400,- excl. BTW.